Сутність соціальних проблем неповнолітніх, які опинилися в складних життєвих обставинах - Шевелева, Марина Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті розглядаються особливості розвитку дитини в період неповноліття, сутність соціально-педагогічних проблем та фактори, що спричинили виникнення складних життєвих обставин.