Соціально-педагогічна діяльність з професійної орієнтації майбутніх педагогів у ВНЗ - Сєдєнкова, Роза Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті визначено сутність, особливості та основні форми соціально-педагогічної діяльності з професійної орієнтації майбутніх педагогів у вищому навчальному закладі; висвітлено основні поняття та конкретизовано визначення «соціально-педагогічної діяльності з професійної орієнтації майбутніх педагогів».