Організація індивідуальної роботи з іноземними студентами - Рідкозубова, Світлана Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті розкрито особливості організації індивідуальної роботи з іноземними студентами. Зазначено, що вивченню індивідуальності кожного студента, його національної приналежності допомагає створення навчально-мовленнєвих ситуацій, використання інформаційно-комунікативних технологій, стимулювання виконання індивідуальних домашніх завдань.