Формування здорового способу життя підлітків - Краснокутська, Світлана Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
В статті розглядаються питання формування здорового способу життя підлітків та фактори ризику, які негативно впливають на здоров’я. Аналізуються засоби фізичної культури, режиму, збалансованому харчуванню та загартовуванню підлітків.