Здійснення науково – дослідної роботи талановитою молоддю - Єфремов, Сергій Володимирович (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
Стаття присвячена здійсненню науково – дослідної роботи талановитою молоддю. Встановлено, що науково – дослідна робота здійснюється завдяки організаційним заходам які існують у учбовому процесі. Талановита молодь здійснює науково – дослідну роботу завдяки моральним стимулам