Вплив духовності на формування морально-регулятивної сфери майбутніх учителів - Донцов, Анатолій Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті розглядаються проблеми впливу духовного комоненту на формування морально-регулятивної сфери майбутніх учителів у процесі педагогічної підготовки дат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки факультету психології  Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна