Сучасний статус самоосвіти особистості - Гапон, Ельвіра Василівна; Гапон, Владлен Іванович; Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті розглянуто сучасний статус самоосвіти особистості. Обговорено складові та властивості повноцінного виховання.