Проблема забезпечення технологічної підготовки майбутнього вчителя в системі вищої педагогічної освіти - Бєляєв, Сергій Борисович (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті розглядаються питання забезпечення технологічної підготовки майбутнього вчителя в умовах навчання у вищому педагогічному навчальному закладі. Провідною є ідея визначення місця технологічної підготовки майбутнього учителя в умовах вищого педагогічного навчального закладу.