Основні аспекти інклюзивної освіти у підготовці майбутніх учителів початкових класів - Акімова, Олена Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
В статті  проаналізовані основні аспекти інклюзивної освіти під час підготовки майбутніх учителів початкових класів. Визначені основні завдання асистента вчителя початкової школи в рамках інклюзивного середовища, охарактеризовані основні напрями інклюзивної-педагогічної освіти під час  підготовки для майбутніх вчителів початкової школи