РОЛЬ КОМУНІКАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ - Черновол-Ткаченко, Раїса Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У змісті статті схарактеризовано роль комунікаційних процесів у забезпеченні ефективної управлінської діяльності керівника.