ПРОФЕСІЙНІ ФУНКЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА З СІМ’ЄЮ - Трубавіна, Ірина Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена розкриттю філософських основ соціально-педагогічної діяльності з сім’єю, сутності поняття соціально-педагогічна діяльність з сім’єю, функціям соціального педагога в роботі з сім’єю.