НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ У ВНЗ ЯК СКЛАДОВА ЇХ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Пономарьова, Галина Федорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються сутність, система, завдання, напрями, зміст та форми організації науково-дослідної роботи студентів у вищому навчальному закладі.