СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Пєхарєва, Світлана Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проаналізовано засадничі основи управління інноваційним розвитком дошкільного навчального закладу. Охарактеризовано основні підходи до управління процесом інноваційного розвитку дошкільного навчального закладу. Виявлено доцільність управління процесом інноваційного розвитку дошкільного навчального закладу на засадах системного підходу