ДЕЯКІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ РОЛЬОВИХ ІГОР НА НЕМОВНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ - Кобзар, Олена Іванівна; Лєшньова, Наталія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обговорюються важливі питання активізації процесу навчання мовної комунікативної компетенції. Докладно розглядаються рольові ігри, які розроблені авторами. Подаються практичні рекомендації з використання рольових ігор у навчальному процесі.