ПОЗААУДИТОРНА НАУКОВО-ТВОРЧА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ХАРКІВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ (ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ) - Шумська, Ольга Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлено практичний досвід організації позааудиторної науково-дослідної роботи студентів Харківського університету в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. Розглянуто основні напрями і форми роботи студентських науково-творчих гуртків.