ІНТЕРНЕТ-ПІДТРИМКА У ПРОФЕСІЙНО-МЕТОДИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Фадєєва, Тетяна Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається практичний аспект використання Інтернет ресурсів для підготовки майбутнього вчителя початкових класів. Викладання предметів математичного циклу студентам психолого-педагогічного факультету з опорою на методичні матеріали сайтів,підготовлених до відповідних курсів, містить елементи дистанційної освіти. Обговорення актуальних проблем навчання в початкових класах на форумі сайтів, підготовка презентацій, ведення студентського Портфоліо, звітність електронною поштою – окремі форми роботи викладача та студента в Інтернет-режимі.