ВПЛИВ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ ТА ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ НАУКОВО- ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Уйсімбаєва, Наталія Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті обґрунтовано вплив розвитку стійкого пізнавального інтересу та творчої активності студентів на ефективність науково-дослідницької діяльності, визначено значення мотивації науково-дослідницької діяльності студентів.