ПЕДАГОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МУЗИКИ В КЛАСІ ПОСТАНОВКИ ГОЛОСУ - Ткаченко, Тетяна Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті досліджуються педагогічні проблеми підготовки майбутніх вчителів музики в класі постановки голосу, сутність та зміст діагностики голосу студентів музично-педагогічних факультетів як необхідної передумови якісної професійної підготовки фахівця.