САМОСТІЙНА НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ У СТРУКТУРІ ТА ЗМІСТІ КУРСУ «МЕТОДОЛОГІЯ І МЕТОДИ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» - Сейко, Наталія Андріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто методи активізації самостійної науково-дослідної роботи студентів у межах вивчення курсу «Методологія іметоди соціально-педагогічних досліджень». Подано приклади завдань для самостійного вирішення під час практичних занять з курсу методології соціально-педагогічних досліджень.