ЕСТЕТИЧНІ ПОЧУТТЯ ЯК СКЛАДНИК ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ - Нечепоренко, Максим Вавильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розкриваються педагогічні механізми виховання естетичних почуттів учителя з погляду професійноїмайстерності. Естетичні почуття визначаються як такі приємні переживання, які впливають на формування культури поведінки, успішного міжособистісного спілкуваннята створення позитивного морально-психологічного мікроклімату в групі однокласників.