ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ В ПОГЛЯДАХ ВІТЧИЗНЯНИХ ДІЯЧІВ КІНЦЯ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ - Олександрівна, Шевченко Надія (Scientific notes of the pedagogical department)
У статті на основі аналізу поглядів діячів минулого на актуальну сьогодні проблему формування національних цінностей дітей та молоді розкриті поняття цінностей, ціннісних орієнтирів, національних цінностей, виховного ідеалу.