ЛІНГВОДИДАКТИЧНІ ЗАСАДИ НАВЧАННЯ ТЕРМІНОЛОГІЧНОЇ ЛЕКСИКИ В ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ - Кузьміна, Лідія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті охарактеризовано лінгводидактичні засади навчання термінологічної лексики комп’ютерної галузі. Наведено систему прийомів стимулювання пізнавальних мотивів, подано методи, що відповідають комунікативно-діяльнісному підходу до вивчення фахової лексики.