ДЕЯКІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ ГРИ НА МУЗИЧНОМУ ІНСТРУМЕНТІ (ФОРТЕПІАНО) МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ - Цуранова, Оксана Олексіївна; Булгакова, Валентина Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті здійснено педагогічний аналіз проблем навчання студентів гри на фортепіано, пов’язаних із його організацією, досягненням навчальної взаємодії викладача та студента, виконавського й загального музичного розвитку майбутнього вчителя музики.