СТАНОВЛЕННЯ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ З МОЛОДИМИ ВЧИТЕЛЯМИ В ІСТОРІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДУМКИ У ДРУГІЙ ПОЛОВИНІ XIX – НА ПОЧАТКУ XX ст. - Упатова, Ірина Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлено теоретичні надбання педагогів минулого щодо зазначеної проблеми. Розглянуто діяльність видатних педагогів, їх внесок у створення методичної системи шкіл і кожного вчителя.