ТРЕНІНГ СПІЛКУВАННЯ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Табачник, Інна Григорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості впровадження в навчальний процес вищої школи тренінгу як нової педагогічної технології, яка допомагає в організації й проведенні навчального процесу, створює комфортні умови для співпраці викладачів і студентів.