РОЛЬ ТЕХНІКИ МОВЛЕННЯ В СИСТЕМІ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Рубан, Лариса Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються основні складові техніки мовлення та їхня роль у системі педагогічної майстерності майбутніх учителів початкової школи.