ЗАСОБИ СТВОРЕННЯ ЕСТЕТИКО-ВИХОВНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ПОГЛЯДАХ ВИДАТНИХ ПЕДАГОГІВ КІНЦЯ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ - Попова, Валерія Леонідівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена актуальній сьогодні проблемі створення естетико-виховного середовища для дітей дошкільного віку, у напрямі розв’язання якої висвітлено думки вчених минулого на можливості естетизації середовища дитини, збагачення його різноманітними засобами естетичного виховання.