СУЧАСНІ ВИМОГИ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядаються питання поліпшення професійної підготовки студентів. До сучасних умов залучаються вимоги формування особистості спеціаліста як носія вищих моральних якостей та опанування практичними уміннями впливу на учнів з метою успішного їх виховання. Провідними умовами вважаються опанування сучасними науковими знаннями про людину та її можливості, формування позитивного іміджу, культурою поведінки.