САМОСТІЙНА НАВЧАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Нагрибельна, Інна Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Матеріал даної статті репрезентує відомості про самостійну навчальну діяльність студентів. Акцентовано увагу на самостійній підготовці майбутніх учителів початкової школи, її ролі у формуванні професійної компетентності.