ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ. З ІСТОРІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ - Мухіна, Оксана Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто окремі аспекти професійної підготовки вчителів математики та внесок ряду викладачів Чернігівського державного педагогічного інституту імені Т.Г. Шевченка у формування професійної культури вчителів України.