МОДЕЛЬ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ФАХІВЦЯ ЯК РЕЗУЛЬТАТ УРАХУВАННЯ ВИМОГ ЩОДО ЯКОСТІ Й ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Майковська, В. І. (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті досліджено вимоги щодо якості й ефективності професійної підготовки фахівця. Визначено сутність поняття «конкурентоспроможний фахівець». Розглянуто структуру і зміст моделі конкурентоспроможного фахівця.