ФОРМУВАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Шевчук, Оксана Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена формуванню методичної компетенції вчителя іноземної мови в навчальних закладах, як педагогічній проблемі на сучасному етапі розвитку освіти.