Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія - Скальська, Ольга Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обґрунтовується методика використання роздавальних додаткових навчальних матеріалів на уроках іноземної мови у початковій школі, яка передбачає виконання вчителем комплексу послідовних дій, що створює умови для ефективної організації освітнього процесу