ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В ПРОЦЕСІ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Молчанюк, Ольга Василівна; Вербенець, Тетяна Павлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкрито педагогічні аспекти формування здорового способу життя студентської молоді в процесі волонтерської діяльності.