ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ПРОЦЕСІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ - Машкіна, Людмила Андріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців з дошкільної освіти в процесі педагогічної практики. Розкрито сутність вищезазначеної проблеми, технологію її вирішення.