ОСОБИСТІСНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНОЮ ПІДГОТОВКОЮ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ВИЩОМУ МИСТЕЦЬКОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Кашперський, Володимир Петрович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Автором визначено групи педагогічних працівників, з якими співпрацює керівник вищого мистецького навчального закладу. На основі аналізу їх професійної діяльності визначено особливості співпраці працівників кожної означеної групи з директором вищого мистецького навчального закладу