ФОРМУВАННЯ ДУХОВНО-ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Давидова, Жанна Вадимівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті доведено актуальність формування духовно-ціннісних орієнтацій студентської молоді. За допомогою аналізу результатів пілотажного експерименту вивчено особливості ціннісних орієнтацій студентів, серед яких пріоритетною є їхня прагматична спрямованість на забезпечення власного добробуту.