МОНІТОРИНГ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВНЗ - Аннєнкова, Ірина Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається моніторинг як засіб управління системою підготовки студентів до науково-дослідницької діяльності у вищому навчальному закладі. Розкрито суть моніторингу системи підготовки студентів до науково-дослідницької діяльності. Теоретично обґрунтовано базову модель системи моніторингу. Висвітлено мету, об’єкти, суб’єктів моніторингу науково-дослідницької діяльності студентів, комплекс моніторингових показників.