ЗМІСТ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ У НІМЕЧЧИНІ - Якушко, Наталія Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена проблемі вдосконалення змісту педагогічної освіти у Німеччині. Висвітлено чинники, що впливають на формування змісту навчання, схарактеризовано основні компоненти змісту підготовки вчителів в Німеччині, розглянуто сутність педагогічної підготовки майбутніх учителів.