ІКТ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ – ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ - Швецова, Ганна Андріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається проблема психологічних та дидактичних аспектів упровадження інформаційних комунікаційних технологій у процес навчання учнів початкової школи. Автор аналізує проблеми та перспективи застосування інформаційних комунікаційних технологій в початковій школі, як запоруки побудови інтенсивного процесу засвоєння знань, умінь та навичок молодшими школярами.