ГУМАНІСТИЧНА ПАРАДИГМА СУЧАСНОГО ВИХОВАННЯ В ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІЙ ДЕТЕРМІНАЦІЇ - Попельнюх О.І., Попельнюх О.І. Попельнюх О.І. (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті аналізуються проблеми гуманізації сучасної системи освіти, шляхи та засоби формування нового педагога. Виділяються закономірності розвитку особистості, дидактичні та психологічні детермінанти виховання на гуманістичних засадах.