СУТНІСТЬ, ПРИНЦИПИ ТА СТРУКТУРА ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Польшина, Юлія Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Обгрунтовано сутність, принципи та структуру технології формування соціальних якостей дітей молодшого шкільного віку, що спрямована на підвищення рівня сформованості у них соціальної активності, відповідальності та толерантності.