ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ЗАСОБАМИ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Мащенко, Сергій Григорович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті аналізуються можливості виховного впливу на студентів засобами навчальної діяльності. Провідною є ідея попереджувальної ролі виховного впливу з метою забезпечення успішної освітньої діяльності студентів у процесі вивчення дисциплін професійного призначення. Основною умовою успішного навчання є опанування системою позитивного досвіду міжособистісного спілкування та уважного ставлення до своїх навчальних обов’язків.