ТЕХНОЛОГІЇ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМУНІКАТИВНО-ДІЯЛЬНІСНОГО ПРИНЦИПУ ЛІНГВІСТИЧНОЇ ОСВІТИ - Крехно, Тетяна Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена дослідженню ролі формування критичного мислення у процесі мовної підготовки студентів. Запропоновано дидактичні прийоми, спрямовані як на вирішення конкретних завдань занять, так і на послідовне та цілеспрямоване формування логічного та критичного мислення.