СПІВПРАЦЯ ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ТА СІМЇ У ФОРМУВАННІ СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДИТИНИ - Козир, Майя Кирилівна; Смик, Анна Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядались питання організації та забезпечення співпраці сім’ї та дошкільного навчального закладу як важливого чинника формування соціальної компетентності дитини.