ВИДИ ПИСЬМОВИХ РОБІТ ЯК ЗАСІБ КОНТРОЛЮ ПРИ НАВЧАННІ МОВИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Копилова, Олена Володимирівна; Саніна, Людмила Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті аналізуються особливості роботи з реферування наукової статті як одному з видів навчального писемного мовлення. Даються практичні рекомендації з роботи над рефератом в іноземній аудиторії, визначаються показники сформованості умінь у сфері реферування.