СОЦІАЛЬНА ВУЛИЧНА РОБОТА ЯК ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Тарасенко, Неллі Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто соціальну вуличну роботу як одну з можливих форм організації педагогічної практики майбутніх соціальних педагогів.