РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОСТІ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ШКОЛІ - Рассказова, Ольга Ігорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкрито можливості інклюзивної освіти у вирішенні проблем дітей з особливими потребами щодо входження їх у соціальне середовище; обґрунтовано провідну роль соціального педагога в розвитку соціальності учнів в умовах інклюзивної освіти; висвітлено можливості педагогічної практики в підготовці майбутніх фахівців; наведено відповідний методичний інструментарій.