САМООСВІТА ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Пилипенко, Євгенія Олегівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У роботі окреслено ступінь наукової розробки та методологічні засади дослідження самоосвіти особистості. Феномен самоосвітньої діяльності розглянуто в історико-педагогічному контексті.