ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ НАВИЧОК ПРАКТИЧНОЇ РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ УЧНЯМИ - Петриченко, Лариса Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обґрунтовано необхідність формування у майбутніх педагогів навичок практичної роботи з обдарованими учнями в умовах проходження студентами педагогічної практики. Доведено, що розвиток практичних умінь майбутніх педагогів щодо роботи з обдарованими учнями має базуватися на чіткому засвоєнні теоретичних положень щодо сутності та типів обдарованості, принципів психолого-педагогічної взаємодії з обдарованими дітьми.